P1070638
P1090274a
item8
Lekker ontspannen...
bottom

© Made by JUST IN CASE

top02

Värmland is vooral rust, ontspanning en stilte... Maar Värmland is ook rijk aan traditie en door het jaar zijn er dan ook diverse leuke en interressante evenementen en verder biedt Värmland ook een ruim aanbod van allerlei sportieve en meer culturele activiteiten voor jong en oud.

Trek er eens lekker op uit te voet of per fiets en volg een van de vele wandel- en fietsroutes door de eindeloze bossen. Een echte aanrader is om eens met een ervaren gids een spannende zoektocht te maken naar de eland en ander wild dat hier leeft.

Het accordeonfestival in Ransäter en de winterrally rond Hagfors zijn de grote jaarlijkse evenementen waar duizenden liefhebbers op af komen. Maar er zijn ook tal van andere uitstapjes te maken naar één van de talrijke klassieke autoshows, het landgoed Mårbacka van Nils Holgerson schrijfster Selma Lagerlöv, het museum Laxholmen in Munkfors of de oude "Kvarnen" in Uddeholm met exposities van kunstenaars uit de omgeving.

Ook voor de sportieveling staat de omgeving bol van activteit! Fietsen of skeeleren over de Klaralvbanan of met het hele gezin op een railfiets over de oude spoorrails naar het spoorwegmuseum in Hagfors. In Långban in de 'gryvby' vind je de mooiste en meeste verscheidene mineraalstenen die slechts hier en in Australië zijn te vinden. Vlakbij het vakantiehuis kunt u verder nog naar de 18 holes golfbaan aan het Rådameer waar u ook kunt kano- of vlotvaren of gewoon lekker zwemmen.

Valkommen
P1060283
P1090617
item2
P1070518

WELKOM

DE OMGEVING

HET HUIS

DE TUIN

INFORMATIE

TARIEVEN

LINKS

CONTACT